Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Αφιέρωμα: Ο ύποπτος ρόλος του ΕΛΙΑΜΕΠ (2)

Θ. Βερέμης

ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΕΛΙΑΜΕΠ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ! 
 26-2-2021

Ο γνωστός εθνομηδενιστής Βερέμης, αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΛΙΑΜΕΠ, ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ! Τον θυμόμαστε όλοι από τις αλήστου μνήμης εκπομπές για το 1821 στο γνωστό ΣΚΑΪ όπου μαζί με τον πολιτικό γυρολόγο Τατσόπουλο (ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΤΑΜΙ, ΝΔ), απαξίωσαν και πρόσβαλλαν την μνήμη των αγωνιστών της Εθνεγερσίας του 1821, επιχειρώντας με ανιστόρητους και φαιδρούς ισχυρισμούς να την αποδομήσουν. 
Σε ημερίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για τη Μεσόγειο, την Πέμπτη 25/02/2021, έκανε λόγο για κατάληψη του Καστελόριζου από την Τουρκία από 50.000 στρατιώτες, για απώλεια ανθρώπινων ζωών, για μεταφορά των νησιωτών μας σε στρατόπεδα αιχμαλώτων και άλλα τρομολάγνα! Δυστυχώς, ουδείς επιχείρησε να τον αποστομώσει. 
Το χειρότερο είναι ότι οι σύγχρονοι αυτοί Νενέκοι καθορίζουν την εξωτερική πολιτική της σημερινής κυβέρνησης (για τα ρετάλια του ΣΥΡΙΖΑ δε το συζητάμε) και ως μόνιμοι εκπρόσωποι του γνωστού εκτροφείου ανθελληνισμού εκπροσωπούν την Ελλάδα στις περίφημες διερευνητικές εντολές. Να θυμίσουμε πως και η κα Μπακογιάννη έχει κάνει λόγο για απώλεια του Καστελόριζου (διπλωματικά). Όπως φαίνεται και το Καστελόριζο ''κείται μακράν''! 
Είναι πια καιρός να διακοπεί άμεσα η χρηματοδότηση και να κλείσει το διαβόητο ΕΛΙΑΜΕΠ. 
Ως απλοί Έλληνες πολίτες ρωτάμε: 
Θα παρέμβει άραγε εισαγγελέας για τις απαράδεκτες δηλώσεις Βερέμη, που εμφανώς έχει υποπέσει σαφώς στο αδίκημα του άρθρου 191 του Π.Κ.* ή η ευαισθησία και τα αντανακλαστικά της δικαιοσύνης είναι επιλεκτικά και ενεργοποιούνται μόνον όταν πρόκειται για πατριώτες; 
ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΜΟ ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και των διαφόρων παραφυάδων τους τύπου ΕΛΙΑΜΕΠ. 
ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ. 
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ! 

*Ποινικός Κώδικας - Άρθρο 191 
Σε φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών και σε χρηματική ποινή καταδικάζεται όποιος διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις ή φήμες ικανές να επιφέρουν ανησυχίες ή φόβο στους πολίτες ή να ταράξουν τη δημόσια πίστη ή να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στο εθνικό νόμισμα ή στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας ή να επιφέρουν διαταραχή στις διεθνείς σχέσεις της χώρας. Αν η πράξη τελέστηκε επανειλημμένα μέσω του τύπου, ο υπαίτιος καταδικάζεται τουλάχιστον σε φυλάκιση έξι μηνών και σε χρηματική ποινή τουλάχιστον πεντακοσίων ενενήντα (590) ευρώ.