Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

Μητσοτακέικο: Το πολιτικό καρκίνωμα της χώρας (1)

Αντιγονη Λυμπερακη

Μητσοτακέικο: Το πολιτικό καρκίνωμα 
της χώρας (1)

Ο «βίος και πολιτεία» του «επίτιμου» είναι γνωστά («σε 10 χρόνια ποιος θα ασχολείται με την Μακεδονία»), όπως και τα «κατορθώματα» της κόρης του, Θεοδώρας Μητσοτάκη ή αλλιώς Ντόρας Μπακογιάννη. Το «θάψιμο» της απόφασης των πολιτικών αρχηγών της 18ης Φεβρουαρίου 1992 για ονομασία των Σκοπίων που δεν θα περιέχει τη λέξη «Μακεδονία» ή παράγωγά της, η προώθηση της «σύνθετης» ονομασίας για τα Σκόπια και ο άκρατος φιλοτουρκισμός είναι μερικά μόνον από τα λαμπρά «επιτεύγματά» της.
Στα άρθρα που θα ακολουθήσουν δεν θα ασχοληθούμε, προς το παρόν, με τους παραπάνω, αλλά με άλλα μέλη της «αγίας οικογένειας», ξεκινώντας από την διαβόητη υπάλληλο του Τζώρτζ Σόρος στην Ελλάδα, την κα Αντιγόνη Λυμπεράκη, πρώτη εξαδέλφη της Ντόρας και του Κούλη.


ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ, ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΥΛΗ - Αντιγόνη Λυμπεράκη: Η ακτιβίστρια ξαδέλφη της Ντόρας, στο ψηφοδέλτιο του Μάνου 03|06|2012
Η Αντιγόνη Λυμπεράκη για τον περισσότερο κόσμο είναι η δραστήρια καθηγήτρια Οικονομικών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, αλλά και δραστήριο μέλος της Action Aid στην Ελλάδα και στην Κένυα, μιας διεθνούς μη κυβερνητικής οργάνωσης για την καταπολέμηση της φτώχειας και της ανισότητας. Όπως ανακοινώθηκε χθες ηγείται του ψηφοδελτίου Επικρατείας της σύμπραξης Μάνου-Τζήμερου-Βαλλιανάτου «Δράση - Δημιουργία Ξανά».
Αυτό που είναι λιγότερο γνωστό και επισημαίνει το parapolitika.gr είναι ότι είναι η κόρη της αδερφής του επίτιμου πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Αρτεμισίας Λυμπεράκη.
Όπως είναι άλλωστε γνωστό, του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Ν.Δ., ηγείται η πρώτη εξαδέλφη της, η Ντόρα Μπακογιάννη. Επίσης, πρόεδρος της Action Aid Ελλάδας είναι η άλλη της πρώτη εξαδέλφη, Αλεξάνδρα Μητσοτάκη.
Η ίδια όπως έχει δηλώσει παλιότερα «όσο θυμάται τον εαυτό της ήταν πάντα ακτιβίστρια, πιστεύει στον ακτιβισμό και ήταν πάνω από 20 χρόνια ακτιβίστρια σε κόμματα της αριστεράς, στη ΚΝΕ, στο ΚΚΕ και στο Συνασπισμό. «Τα τελευταία όμως χρόνια είμαι ακτιβίστρια σε άλλο επίπεδο. Δουλεύω για την διεθνή οργάνωση Action Aid. Πιστεύω στον ακτιβισμό γιατί αποδίδει. Από την άλλη σαν οικονομολόγος, είμαι ιδιότυπη οικονομολόγος της ανάπτυξης και φεμινίστρια οικονομολόγος της ανάπτυξης» συμπληρώνει η κυρία Λυμπεράκη.
Πηγή: iefimerida.gr

Ο ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ, Η ΜΚΟ “SOLIDARITY NOW” ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ… 31-08-2018
Για παμε να το δουμε λιγακι, καταρχην ποια ειναι αυτη η ΜΚΟ που μιλαει για αλληλεγγύη…..

Εδω ειναι το λινκ απο το σαιτ της: http://www.solidaritynow.org/
Στο επομενο λινκ βλεπουμε τους υποστηρικτες της (πολυ ενδιαφερον):
http://www.solidaritynow.org/ypostiriktes/
Ας παμε λοιπον να δουμε καποια στοιχεια. Καταρχην ποια ειναι η διευθυντρια της μκο του σορος. Ειναι η Αντιγονη Λυμπερακη, ναι η γνωστη βουλευτης του ποταμιου και ανηψια του δρακουμελ, κων/νου μητσοτακη, κορη της αδελφης του Αρτεμησιας.
http://www.solidaritynow.org/action24-%ce%b7-%ce%b3%ce%b5%…/
Η συγκεκριμενη κυρια, εντελως συμπτωματικα, ειναι μελος του διοικητικου συμβουλιου μιας αλλης “εβραιως” γνωστης μκο, της actionaid. Σε ποιον ανηκει αυτη; Mα στην αλεξανδρα, κορη του δρακουμελ και αν δωσετε κανα ευρω, σας δινει την δυνατοτητα να γινετε αναδοχος ενος παιδιου της Αφρικης που ούτε θα το δειτε ποτε…..
Η solidarity now λοιπον, ειναι η μκο που εχει παρει υπο την προστασια της ολους τους λαθρο που εχουνε κατακλυσει τη χωρα μας, προσφατα δε, ανελαβε και την διαχειριση των δωρεων που λαμβανουν ολοι οι δημοι, απο φορεις και ιδιωτες, για τις πυρκαγιες σε κινετα και ματι, ποσο φιλανθρωποι! Τωρα κατανοειτε γιατι απαγορευσαν το χοιρινο απο τις προσφορες τροφιμων….

Επισης ειναι αυτη που εστειλε “προσφυγες” να βοηθησουν τους πληγεντες. Και να συγκινησουν το φιλοθεαμον κοινο.

Αυτη η μκο, εχει οργανωσει κεντρα αλληλεγγυης, σε 18 μερη της ελλαδας, ολως τυχαιως σε στρατηγικες τοποθεσιες Μακεδονια (την ορεγονται οι σκοπιανοι) ηπειρο (η χαρα των αλβανων) στο νησι τηλος διπλα στην τουρκια και φυσικα στην αττικη… Στην αττικη τα hotspots ειναι σε στρατηγικα σημεια. Ο νομος ειναι περικυκλωμενος!
Με λιγα λογια οπου βλεπετε “αλληλεγγυη” και “καντε μια δωρεα”, απο πισω ειναι οι μκο του σορος και τα τσιρακια τους, οι πολιτικοι μας το παιζουν φιλανθρωποι, αλλα μονο σε οτι εισαγεται στη χωρα μας, οχι για την ιδια την χωρα και τους πολιτες της… Το σχεδιο ειναι η πολυπολιτισμικοτητα και η παγκοσμιοποιηση, η διαλυση των εθνων και των συνορων, κτυπανε στο συναισθημα του ελληνα και ετσι μας εκμεταλλευονται, εχοντας μας ηδη κατακτησει….

Και ολα αυτα χρηματοδοτουνται απο την μκο “solidarity now” του σορος. Τωρα…αν και μετα απο αυτο το αρθρο, δεν καταλαβεις τι ακριβως σου εχουνε κανει και ποιος ειναι ο εχθρος, εγω σηκωνω τα χερια ψηλα…
Νικολαος Γ.


Διευθύντρια του Ιδρύματος “Σόρος” για τους «Πρόσφυγες», 
η ξαδέρφη του Μητσοτάκη!
21/12/2019 Politispress

Η Αντιγόνη Λυμπεράκη πέρα από προοδευτική πρώην βουλευτής του «Ποταμιού», ήτοι του ΠΑΣΟΚ με φερετζέ, είναι και ξαδέρφη του Μητσοτάκη, αλλά και γενική διευθύντρια σε MKO του Σόρος που σχετίζεται με την πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών που κατακλύζει την Πατρίδα μας.

Για να περιγράψουμε με λίγα λόγια την δράση της εν λόγω ΜΚΟ σε τίτλους, θα πρέπει προφανώς να αναφέρουμε την λειτουργία δύο δομών για λαθρομετανάστες, την χρηματοδότηση άλλων ΜΚΟ που ασχολούνται με την λαθρομετανάστευση σε πιο ειδικά πεδία, όπως η ενοικίαση διαμερισμάτων, και φυσικά την οργάνωση του τμήματος προπαγάνδας γύρω από την δίκη της ‘Χ.Α.’. Συγκεκριμένα ο λόγος για το Golden Dawn Watch που αναλαμβάνει την διαστρέβλωση των γεγονότων στην δίκη και την παροχή «γραμμής» προς τα ΜΜΕ. Σας προκαλούν έκπληξη όλα τα παραπάνω; Κακώς, διότι σε προσωπικό επίπεδο η ξαδέρφη Μητσοτάκη ήταν εδώ και καιρό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εν λόγω ΜΚΟ, αλλά και σε κομματικό επίπεδο, ο ξάδερφός της και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει πολλές φορές συναντηθεί με το… μεγάλο αφεντικό, τον “George Soros”.

Ενώ η Λυμπεράκη συμμετείχε και σε μία ακόμα ΜΚΟ της οικογένειας Μητσοτάκη, την ‘Action Aid’, που επίσης ασχολείται με τους λαθρομετανάστες και πρόεδρος του Δ.Σ. αυτής της ΜΚΟ ήταν μέχρι πρότινος η αδερφή του Κυριάκου, Αλεξάνδρα Μητσοτάκη. Στην τελετή ανάληψης των νέων καθηκόντων της, η ξαδέρφη Μητσοτάκη είπε μεταξύ άλλων: «Στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε στις σύγχρονες προκλήσεις με την αρμονική ενσωμάτωση των προσφύγων στην κοινωνία μας μέσω της πρόσβασής τους στην εκπαίδευση και στην εργασία». Δεν το κρύβουν ότι θέλουν με το ζόρι να βάλουν τους λαθρομετανάστες στις κοινωνίες μας, στα σχολεία των παιδιών μας και να μας αντικαταστήσουν με τους νέους κατοίκους της Ελλάδος.
Ας δούμε, όμως, ποιοι είναι και οι υπόλοιποι που απαρτίζουν το ΔΣ της συγκεκριμένης αντεθνικής ΜΚΟ:
α) Στέλιος Ζαββός, πρόεδρος της ΜΚΟ του Σόρος και κουμπάρος του. Θυμίζουμε ότι αυτός ο επιχειρηματίας, λίγο πριν την πτώση της ψευτοδεξιάς, είχε παραθέσει δείπνο στο οποίο «Παρακάθησαν ο πρώην πρωθυπουργός Λ. Παπαδήμος, οι Γκίκας Χαρδούβελης, Ν. Δένδιας και Γ. Μαυραγάνης», όπως ανέφερε τότε ο Βηματοδότης.
β) Χρήστος “Ροζάκης”, ο οποίος διετέλεσε υφυπουργός εξωτερικών στην κυβέρνηση Σημίτη, ο οποίος δεν έχει κρύψει ποτέ την αποσταθεροποιητική αδυναμία του σε διάφορες μειονότητες, υπαρκτές και ανύπαρκτες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το ότι ο “Ροζάκης” έχει καταδικάσει τη χώρα μας για την μη αναγνώριση των «μακεδονικών» και τουρκικών «συλλόγων».
γ) Νίκος Αλιβιζάτος, σύμβουλος για πολύ καιρό του Κώστα Σημίτη και υποψήφιος για την προεδρεία της Δημοκρατίας με την στήριξη του ‘Πασόκ’ και του κόμματος Θεοδωράκη (Ποτάμι).
Πέραν, όμως, αυτών αξίζει να τονίσουμε ότι ο Αλιβιζάτος ήταν αυτός που συνέταξε την πρόταση αναθεώρησης του Συντάγματος, προκειμένου να απαγορευτεί η ‘Χ.Α.’, πρόταση την οποία πριν δημοσιεύσει η «Καθημερινή» την είχε παραδώσει στον Αντώνη Σαμαρά.
Μια «ωραία ατμόσφαιρα», δηλαδή, αφού σεσημασμένοι εθνομηδενιστές με βαριά βιογραφικά στην υπηρεσία του συστήματος οργανώνονται κάτω από την προεδρία του κουμπάρου του “Σόρος” και την γενική διεύθυνση της ξαδέρφης του Μητσοτάκη, προκειμένου να ενσωματώσουν με το ζόρι τους λαθρομετανάστες στην Ελληνική Κοινωνία.
Και κατά τα άλλα, θα γυρνούν οι κομματάρχες της Ν.Δ. τα καφενεία και θα λένε ότι θα διώξουν τους λαθρομετανάστες: Την ξαδέρφη και την αδερφή του Μητσοτάκη τις ρωτήσανε, άραγε;
Κώστας Αλεξανδράκης